Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke datalagen zijn beschikbaar voor opname in Nature Today Go?

Er is voor elke plaats in Nederland ongelooflijk veel bekend over de natuur. Een overzicht van de datalagen waar we momenteel aan denken om op te nemen in Nature Today Go staat hier. Iedereen die een donatie doet via de crowdfundingactie, mag meestemmen over welke datalagen als eerste beschikbaar gemaakt worden.

 

Hoe gaat Nature Today Go er uitzien?

Om een idee te geven van de mogelijke functionaliteit van Nature Today hebben we een demo gemaakt. Klik hier voor de demo.

 

Zal Nature Today Go gratis zijn?

Nature Today Go is in de basis gratis en biedt dan toegang tot in ieder geval de natuurberichten die door de partners van Nature Today dagelijks gepubliceerd worden. Voor een nog nader te bepalen aantal informatielagen zal een klein bedrag per jaar betaald moeten worden. Op deze manier kunnen we Nature Today Go in stand houden en verder ontwikkelen. Iedereen die een donatie van 25 tot 99 euro doet mag Nature Today Go een jaar gratis gebruiken. Iedereen die meer doneert mag Nature Today Go twee jaar gebruiken.

 

Kan ik een factuur krijgen als ik een grotere donatie wil doen?

Ja dat kan, neem hiervoor contact op met Hidde Hofhuis of Mieke Siebers.

 

Kan ik een ander bedrag doneren dan staat aangegeven in de donatieladder op de crowdfunding-pagina?

Ja dat kan. Na het aanklikken van een bedrag kun je zelf handmatig de hoogte van het bedrag aanpassen. Ga hiervoor naar crowdfunding.wur.nl en kies een bedrag.

 

Als een datalaag nog niet in de lijst staat, kan ik die dan nog toevoegen?

Iedereen die een donatie doet kan bij het stemmen op de datalagen aangeven welke andere datalagen mogelijk interessant zijn om op te nemen.

 

Welke organisaties zijn allemaal bij Nature Today betrokken?

Een overzicht van alle partners van Nature Today staat hier weergegeven.

 

Wanneer komt Nature Today Go beschikbaar?

We verwachten in april met de start van de bouw te kunnen beginnen. Een eerste betaversie zal naar verwachting tegen het einde van 2019 beschikbaar komen. Iedereen die meer dan 50 euro doneert in de crowdfundingactie krijgt toegang tot de betaversie en kan meetesten. We streven ernaar om in het voorjaar van 2020 de definitieve versie van Nature Today Go te lanceren.

 

Waar komt de natuurinformatie die in Nature Today Go opgenomen wordt vandaan?

De informatie in Nature Today Go zal van een groot aantal organisaties afkomstig zijn. Per datalaag zal duidelijk aangegeven worden waar de informatie vandaan komt.

 

Kan ik Nature Today Go ook op een computer of tablet gebruiken?

Ja, Nature Today Go zal vanaf een desktop, laptop, tablet of smartphone gebruikt kunnen worden.

 

Voor welke besturingssystemen komt Nature Today Go beschikbaar?

Nature Today Go teen voor zo veel mogelijk besturingsstystemen beschikbaar komen. De focus zal hierbij liggen op Android en iPhone.

 

Moet ik een Nature Today-account hebben om Nature Today Go te kunnen gebruiken?

Ja. Nature Today Go biedt de mogelijkheid om in de beheeromgeving je eigen voorkeuren in te stellen zodat je zelf kunt bepalen welke informatie je op welke manier wilt ontvangen.

 

Komt er reclame in Nature Today Go?

In principe komt er geen reclame in Nature Today Go zodra je voor toegang tot één of meerdere datalagen hebt betaald. Wel zullen we waarschijnlijk een webshop opnemen.

This website uses cookies. Would you like more information about cookies?
Read our statement. Don't show this again