Bloembollen

Page 4 of 83 - 824 Results

Ipheion Uniflorum is een vrolijk bloeiend voorjaarsplantje die in de volksmond beter bekend staat als Oude Wijfjes of Voorjaarster. Deze voorjaarsbloeier betovert je met lieflijk bloeiende, stervormige bloempjes, die zeer geschikt zijn als snijbloem. Dit sterke en onderhoudsvriendelijke plantje..


Plant Muscari Golden Fragrance op een opvallende plek, want het zijn echte blikvangers. De bloei begint paars, waarna de bloemkleur veranderd naar een opvallend goudgeel. De bloemen zijn geurend. Planthoogte ongeveer 10 centimeter. Vooral mooi in combinatie met andere lentebloemen, bijvoorbeeld..


20 Tulipa Bloembollen oranje en roze. Bolmaat 12/12. 5x Tulipa Triumph Salmon Dynasty 5x Tulipa Triumph Dynasty 5x Tulipa Triumph Mango Charm 5x Tulipa Double Early Foxy Foxtrot


20 Tulipa Bloembollen paars en wit. Bolmaat: 12/12 5x Tulipa Triumph Flaming Flag 5x Tulipa Triumph Negrita 5x Tulipa Single Late Shirley 5x Tulipa Double Late Blue Diamond


20 Tulipa Bloembollen roze en wit. Bolmaat: 12/12 5x Tulipa Triumph Dynasty 5x Tulipa Triumph Rosalie 5x Tulipa Triumph Mistress Mystic ® 5x Tulipa Double Early Foxtrot


We Love Tulips – Red Love is een gemengd tulpenbloembollenpakket van vier verschillende soorten rode/rozerode tulpen, waarvan sommige met witte accenten. Het pakket bevat 20 bloembollen in een prachtige cadeauverpakking. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, de..


Met een Hyacintenglas of Hyacint vaasje kun je hyacintenbollen binnen tot bloei brengen. Prachtig voor op de vensterbank bijvoorbeeld. Ook voor kinderen is het leuk om een bloembol te zien ontwikkelen tot een mooie bloem.Instructie: Je hebt een hyacintenbol nodig die speciaal gekweekt is voor..


Onze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinten Fantasie Mix ogen bijzonder vrolijk in de lentetuin. En niet alleen in uw tuin, deze hyacinten zijn uitstekende potplanten en kunnen ook binnen gekweekt worden. Hyacinthen zijn de meest populaire voorjaarsbloeiers. Niet in de laatste plaats, omdat ze..


Holland Festival is een oude soort en een sieraad in de zomertuin met grote bloemen die werkelijk onweerstaanbaar zijn – schitterende zalmkleurige cactusbloemen met witte accenten en een goudgeel hart. Deze rijkbloeiende zonliefhebber bloeit van juni tot oktober en is een echte blikvanger in de..


This website uses cookies. Would you like more information about cookies?
Read our statement. Don't show this again