Nymphaliday 2017 - primair

Ontdek De Vlinderstichting op Nymphaliday 2017

De Vlinderstichting
8-JUN-2017 - Een lezing van astronaut Andre Kuipers, workshops over vlindervriendelijk tuinieren door Lodewijk Hoekstra en nachtvlinders, ‘meet and greet’ met medewerkers van De Vlinderstichting, excursies en nog veel meer op Nymphaliday 2017, komende donderdag 15 juni.

Helaas gaat de Nymphaliday 2017 niet door!

Astronaut Andre Kuipers en TV-tuinman Lodewijk Hoekstra zijn op Nymphaliday 2017De Facebookpagina van De Vlinderstichting heeft al bijna 25.000 likes. Dat gaan we vieren en dat doen we het liefst met veel vlinder- en libellenliefhebbers samen! We nodigen iedereen dan ook van harte uit voor Nymphaliday 2017, een inspirerende dag met workshops en excursies over vlinders en planten met onder andere tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, en een lezing van niemand minder dan dé Nederlandse astronaut André Kuipers! En het is al heel snel, volgende week: op donderdag 15 juni. Wil jij graag meer leren over vlinders en wat je voor ze kunt doen? Wil je genieten van prachtige films over dagvlinders, nachtvlinders en libellen? Heb je vragen die je graag eens persoonlijk zou willen stellen aan de medewerkers van De Vlinderstichting? Wil je Lodewijk Hoekstra ontmoeten, tv-tuinman en ambassadeur van De Vlinderstichting? Wil je meedoen aan een workshop over nachtvlinders en hoe je die in je eigen tuin kunt onderzoeken? Zien wat er voor natuur te beleven is in een stad als Wageningen? Of ben je gewoon heel erg benieuwd naar wat André Kuipers voor prachtig verhaal te vertellen heeft? Allemaal goede redenen om naar Nymphaliday 2017 te komen!

Nymphaliday 2017 vindt plaats op donderdag 15 juni in Theater Junushoff te Wageningen, van 10 tot 15 uur. Kaartjes kun je hier bestellen. Ze kosten €12,50 per stuk en zijn inclusief een broodje en een kopje koffie of thee in de lunchpauze. Wacht niet te lang met je op te geven want het is al erg snel, de ruimte is beperkt en vol = vol!

Tekst: Jolien Morren & Kars Veling, De Vlinderstichting
Foto’s: Kars Veling & Joost Uittenbogaard