Persoonlijk account – Wat kun je ermee?

Met een (gratis) Nature Today-account krijg je toegang tot extra functionaliteiten.

Op NatureToday.com

Nieuwsbrief

Met de Nature Today-nieuwsbrief krijg je de natuurberichten van zo’n veertig natuurorganisaties en kennisinstellingen in jouw eigen mail. Via ‘Mijn Nature Today’ –> ‘Nieuwsbrief’ kan je de nieuwsbrief instellen naar jouw persoonlijke voorkeuren door de frequentie (dagelijks of wekelijks), het tijdstip van ontvangst en jouw favoriete onderwerpen te kiezen.

In de Nature Today App

Natuurjournaal

Wil jij de dag ook met natuurnieuws beginnen? Via ‘Profiel’ -> ‘Notificaties’ kan je de notificatie voor het natuurjournaal aan- en uitzetten. Als je de notificatie aan hebt staan ontvang je  ’s ochtends een berichtje met het nieuwste natuurjournaal. Om je dag positief en groen te starten.

Favoriete soorten volgen

Je kan jouw favoriete dieren, planten en activiteiten aanvinken met het hartje. Op die manier kan je ze makkelijk terugvinden bij ‘Profiel’-> ‘Favorieten’ Ook als ze even niet bovenaan in de soortenlijst staan.

Levenscyclus-notificaties instellen

Bij iedere soort kan je ‘Volg deze soort’ kiezen. Je krijgt vervolgens een berichtje zodra er iets verandert in de status van deze soort. Bijvoorbeeld wanneer de bronsttijd voor de edelherten aanbreekt of de gierzwaluwen het land binnenkomen.

Favoriete activiteiten opslaan

Je kan jouw favoriete natuuractiviteiten aanvinken met een hartje. Op die manier kan je ze makkelijk terugvinden bij ‘Profiel’ -> ’Favorieten’. Handig bij het plannen van trips.

Gratis persoonlijk account aanmaken

Wil jij die extra’s ook? Maak dan hier een persoonlijk account aan.

Als je dagelijks of wekelijks een Nature Today-nieuwsbrief per email ontvangt, heb je al een Nature Today-account. Daarmee kun je ook in de Nature Today App en op NatureToday.nl inloggen.

Ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar ‘Inloggen’ en klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’. Je kan dan je emailadres invullen en krijgt een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord aan kan maken.

Twijfel je of je een NatureToday-account hebt?

  1. Als bij het inloggen blijkt dat je emailadres nog niet bekend is dan heb je voor dat emailadres nog geen account en moet je een Nature Today-account aanmaken.
  2. Bestaat het emailadres wel dan kan je via ’Wachtwoord vergeten’ een link opvragen waarmee je een nieuw wachtwoord in kan stellen.