landelijke dag klein

Landelijke Vlinderdag 2009

De Vlinderstichting
13-JAN-2009 - Het thema voor de landelijke Vlinderdag die dit jaar op 14 februari gehouden wordt is Ruimte voor vlinders en libellen. Tijdens deze dag komen vele honderden vlinderliefhebbers bij elkaar in de Junushoff in Wageningen. U kunt zich nog opgeven.

Bericht uitgegeven door De Vlinderstichting op 13 januari 2009

Het thema voor de landelijke Vlinderdag die dit jaar op 14 februari gehouden wordt is Ruimte voor vlinders en libellen. Tijdens deze dag komen vele honderden vlinder- en libellenliefhebbers bij elkaar in de Junushoff in Wageningen. U kunt zich nog opgeven.

Op 14 februari 2009 vindt in de Junushoff in Wageningen de jaarlijkse Landelijke Dag plaats van De Vlinderstichting. Thema dit keer: Ruimte voor vlinders en libellen. Er zullen diverse films vertoond worden, en de korte presentaties (o.a. over eisen van (nacht)vlinders aan hun omgeving, heidebeheer, het tuinvlinderproject en libellenreservaat Wyldemerk) worden verluchtigd met prachtige foto's. Tijdens de ruime pauzes is er een informatie-, boeken- en kunstmarkt. Na de lunchpauze is er een parallelprogramma waar een cursus nachtvlinders herkennen wordt gegeven. Ook onderdelen als de wie-kent-quiz (fotoherkenning), de uitreiking van de Gouden Vlinder en prachtige films van Annette van Berkel van De Vlinderstichting staan weer op het programma.

Het volledige programma kunt u vinden op de site van De Vlinderstichting.

Wanneer? 14 februari 2009, 10.00 - 16.00 uur

Waar? Junushoff te Wageningen

Toegang: EUR 8,- inclusief koffie en thee, Lunch: EUR 7,-

Opgave: uiterlijk 3 februari 2009; maak het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer 212488074 t.n.v. De Vlinderstichting te Wageningen onder vermelding van het aantal personen met/zonder lunch standaard/vegetarisch.

Voor informatie: stuur een mailtje naar de organisatie

Tekst en foto's: Jose Kok & Kars Veling, De Vlinderstichting