Fête de la Nature 2015

Grassroots natuurfestival op 21 en 22 mei

Stichting RAVON
3-MEI-2016 - Fête de la Nature vindt dit jaar plaats op 21 en 22 mei. Doe mee met dit grassroots natuurfestival en organiseer ook een leuk evenement! Na de eerste twee edities van Fête de la Nature in 2014 en 2015 willen we dit jaar nog meer hele leuke, groene evenementen houden om zo veel mogelijk mensen een dagje in de natuur te brengen.

Gratis en open festival

Fête de la Nature is een landelijk festival in de natuur. Heel Nederland wordt door Fête de la Nature uitgenodigd om samen de natuur te beleven, van wilde natuur tot stadspark. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen een leuk idee voor een evenement kan aanmelden op www.fetedelanature.nl.

Geen initiatief is te groot of te klein voor Fête de la Nature. Voor de editie 2016 hebben zich al mooie en verrassende initiatieven aangemeld, bijvoorbeeld een Workshop Wilde Bijen, Vuurlopen, een Vroege Vogelconcert en een workshop Vlindervoedertafel maken.

Speurtocht door het bos tijdens Fête de la Nature 2015

Doe mee!

Doe mee met Fête de la Nature 2016 en organiseer een leuk evenement in de natuur! Heb je een leuk idee, een suggestie of een vraag? Laat het ons weten via info@fetedelanature.nl. Of volg ons op Twitter en via Facebook

Kijk voor meer informatie op www.fetedelanature.nl

Tekst: Marijn van de Pas
Foto’s: Fête de la Nature (leadfoto: optocht tijdens Fête de la Nature in de Haagse wijk Moerwijk)