grote vuurvlinder - primair

Help Nature Today nog aantrekkelijker te maken: vul de enquête in

Nature Today
21-MRT-2021 - Zoveel mogelijk mensen informeren, laten verwonderen en betrekken bij de natuur. Dat is wat we al twaalf jaar nastreven met Nature Today. Om Nature Today verder te verbeteren en om meer aan te sluiten bij jouw wensen en behoeften, nodigen wij je uit onze enquête in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en is volledig anoniem. Als dank krijg je 10 procent korting op een jaarabonnement.

In de afgelopen jaren hebben experts van zo’n veertig partnerorganisaties meer dan elfduizend natuurberichten gepubliceerd die samen miljoenen keren gelezen zijn. Het grote aantal bezoekers motiveert de experts om hun kennis met jou te blijven delen. Sinds de vorige enquête in 2017, die door heel veel mensen is ingevuld, hebben veel mensen Nature Today ontdekt. In 2020 hebben we NatureToday.com uitgebreid met NatureToday.nl en de Nature Today App waarmee je onder andere kan zien welke vogels, zoogdieren, planten, vlinders en libellen je in jouw directe omgeving zou kunnen zien, en welke natuuractiviteiten je in de buurt kan doen.

IJsvogelOm al deze onderdelen in de komende jaren nog interessanter te maken, willen we beter in beeld brengen wie Nature Today gebruikt, wat de gebruikers van de verschillende onderdelen van Nature Today vinden, en welke onderwerpen gebruikers interessant vinden. We stellen het daarom zeer op prijs als je ongeveer vijftien minuten de tijd wilt nemen om onze enquête anoniem in te vullen.

Tien procent korting als dank voor het invullen

Als dank voor het invullen van onze enquête bieden we je tien procent korting op het Nature Today abonnement. Voor 21,60 euro heb je dan een jaar lang toegang tot alle locatiegebonden natuurinformatie in de Nature Today App en op NatureToday.nl. Met de abonnementsinkomsten kunnen we jullie wensen sneller realiseren. Alvast hartelijk bedankt namens alle betrokken organisaties voor je deelname!

Tekst: Arnold van Vliet en Wichertje Bron, coördinatie en eindredactie Nature Today
Foto: Kars Veling (leadfoto: grote vuurvlinder); Joerg Mager, Saxifraga