TaurOs in het Kempen~Broek VOOR EENMALIG GEBRUIK

Natuurbeleving vanuit je luie stoel, nu ook in het Kempen~Broek

ARK Rewilding Nederland
29-JUN-2014 - Dwaalfilm Kempen~Broek is in première gegaan. Dwaalfilm is een beeldenjukebox op internet, met filmpjes van maximaal een minuut. Interactief, dus als kijker bepaal je zelf je dwaaltocht door het Kempen~Broek langs TaurOssen en moerassen, door de bloemenrijkdom in de graslanden, in het water van de Abeek en Tungelroyse beek en langs kraamkamers voor boomkikkers.

Bericht uitgegeven door ARK [land] op [publicatiedatum]

Dwaalfilm Kempen~Broek is in première gegaan. Dwaalfilm is een beeldenjukebox op internet, met filmpjes van maximaal een minuut. Interactief, dus als kijker bepaal je zelf je dwaaltocht door het Kempen~Broek langs TaurOssen en moerassen, door de bloemenrijkdom in de graslanden, in het water van de Abeek en Tungelroyse beek en langs kraamkamers voor boomkikkers.

De eerste 20 filmpjes in Dwaalfilm Kempen~Broek zijn vanaf vrijdag 27 juni om 17.00 uur te bekijken via www.dwaalfilm.eu. Na Dwaalfilm Delta, Waal, Maasvallei en Delta krijgt nu Dwaalfilm Kempen~Broek de eer om in première te gaan. Dwaalfilm wil het GrensPark Kempen~Broek op de kaart zetten als verrassend rijk natuurgebied. Ruim twintig wondermooie filmpjes onthullen het best bewaarde natuurgeheim van het zuiden. Dwaalfilm vertelt een verhaal over libellen, moerassen en grazers, recreanten en boomkikker, maar bovenal, over de schoonheid van het Kempen~Broek.

Dwaalfilm (foto: www.dwaalfilm.eu)

Boomkikker (foto: Bob Luijks)

Twee jaar geleden ging Dwaalfilm voor het eerst via www.dwaalfilm.eu online. Bijna een miljoen bezoekers vergaapten zich al aan 200 filmpjes. Genieten vanuit je luie stoel, het bleek een schot in de roos. De 20 filmpjes over het Kempen~Broek zijn dan ook een fraaie start die kan uitgroeien tot hét beeldverhaal over het Kempen~Broek.

Dwaalfilm Kempen~Broek is een productie van het filmbedrijf Rombus en werd mede mogelijk gemaakt door ARK Natuurontwikkeling, de Nationale Postcode Loterij en de provincie Limburg.

Tekst: Ellen Luijks en Twan Teunissen, ARK
Foto: Bob Luijks, Natuurportret en Twan Teunissen, ARK