Wolvenpup drinkt uit waterplas op bospad

Ga dit weekend naar WOLF

Nature Today
30-SEP-2022 - De film WOLF draait nu in de bioscopen en filmtheaters in het hele land. Nature Today was bij de première en wij hebben genoten van deze prachtige natuurfilm. We vinden het belangrijk dat er meer natuurfilms worden getoond. Vind jij dat ook? Ga dan dit weekend naar WOLF. En neem vrienden en familie mee.

De film vertelt het verhaal van een wolvenpup die opgroeit in het oosten van Duitsland en als jongvolwassen wolf de roedel verlaat. De zoektocht naar een eigen territorium en een partner brengt hem uiteindelijk op de Veluwe. WOLF kijk je als een speelfilm, maar het verbeeldt het waargebeurde verhaal van hoe de wolf is teruggekeerd naar Nederland. Gaandeweg het verhaal leer je steeds meer over hoe een wolf leeft, hoe een wolvenroedel functioneert en waarom de komst van de wolf zo belangrijk is voor de natuur.

Speelkwartier voor de wolvenpups (still uit de film)

Inmiddels zagen al meer dan 25.000 bioscoopbezoekers de film, die overigens prima geschikt is als familiefilm. Bij de première waren ook kinderen aanwezig vanaf pakweg 10 jaar. We vinden het belangrijk dat er meer aandacht is voor natuur en dat veel meer mensen de kans krijgen om deze natuurfilm te zien. Geef daarom de bioscopen een signaal door dit weekend naar deze film te gaan. En neem ook je vrienden en familie mee. Maar ga bovenal omdat je deze film echt zelf gezien moet hebben!

Om dit object in te laden dien je marketing-cookies te accepteren.

Trailer van de film WOLF (Bron: M&N Media Group)

De film WOLF is mede mogelijk gemaakt met steun van Nature Today-partners IFAW, Provincie Gelderland, ARK Natuurontwikkeling en Zoogdiervereniging.

Wolf in beverplas (still uit de film)

Wolvenpup Scout (still uit de film)

Tekst: Wichertje Bron, Nienke Lameris en Sara Mulder, Nature Today
Foto's: IWP Wildlife
Trailer: M&N Media Group